Om oss

4vets.no drives av Interfarm as.  Vi startet opp i 1983, og begynte med veterinærprodukter i 2010. Hos oss finner du spesielle produkter som du ikke nødvendigvis finner hos andre leverandører.  Vi er opptatt av god, gammeldags service, og er du ikke fornøyd med en vare kan du returnere uåpnede produkter innen 30 dager.

Dette er Anne.  Hun er edderkoppen på kontoret og fikser det meste.  Anne har hesten Recless.

Her er Petter og Santi.  Petter holder orden på papirer og penger, mens Yorkshireterrieren Santi passer på at humøret holdes oppe.

Dette er Aiko, Unn og Sonya.  Her er Sonya bare 11 uker. Unn gjør alt mulig rart, Aiko passer på Sonya og Sonya gjør fantestreker. 

Vi venter på bilde av Helene, Shiro, Panther, Kråka og Twitter. 

Helene passer på nettet vårt med Facebook og Instagram.  Shiro er forelsket i Panther. Panther er ikke forelsket i Shiro. Kråka er alltid sulten, og Twitter tvittrer og turner.

Nyheter

2018-02-16

Kraftig redusert pris ortoser

Produsenten har satt prisene kraftig ned, noe som vil gjøre det aktuelt for mange flere å benytte ortoser både for kne- og haseledd.
Tilbud
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.
Senast inlagda produkter
ClotIt og Vetramil salgsdisplay
ClotIt og Vetramil salgsdisplay
MPS Bandasjebeskytter
MPS Bandasjebeskytter
Skalpell - 10 stk engangs
Skalpell - 10 stk engangs